Masthead header

trouwalbums

Jullie bruidsreportage komt volledig tot zijn recht in een stijlvol trouwalbum. Onze grafisch ontwerpster Wiep maakt met veel zorg de ontwerpen. Elk boek krijgt veel tijd en aandacht, zodat de vormgeving het verhaal van jullie dag op z’n mooist weergeeft.

Jullie foto’s komen in een handgebonden album van topkwaliteit: de Livigno Album- Collection®, een product van Nederlandse bodem. De boeken zijn gemaakt van duurzame materialen en perfect afgewerkt.

Het album is leverbaar in verschillende formaten. De stevige pagina’s liggen volledig vlak, zonder beeldverlies in het midden. Ze bestaan uit kwalitatief hoogwaardig fotopapier, wat intense kleuren geeft en een prachtige scherpte. Voor de cover kun je kiezen uit verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen.

Light-trouwalbums
Willen jullie iets bijzonders geven aan bijvoorbeeld ouders of getuigen? Overweeg dan eens een kleine kopie van jullie trouwalbum. Identiek afgewerkt en met dezelfde opmaak, maar dan op een kleiner formaat. Een waardevol aandenken voor mensen die dichtbij jullie staan.