disclaimer

DISCLAIMER

Cojan van Toor Fotografie / Professional Photography stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening/producten en een bezoek brengt aan onze site. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in dienstverlening, producten, uitvoeringen, prijzen, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Cojan van Toor Fotografie / Professioneel Photography of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Cojan van Toor Fotografie / Professional Photography.

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

Andere sites

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Cojan van Toor Fotografie / Professional Photography is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot Cojan van Toor Fotografie / Professional Photography, Goudsestraatweg 8a, NL-3421 GJ Oudewater. 

Menu Menu