Gouda Holland sponsor Mach3 Race Zeil Team | Haastrecht

 

Gouda Holland in Haastrecht is sponsor van het Mach3 Race Zeil Team bestaande uit Renée Groeneveld, Annemieke Bes en Marcelien Bos-de Koning. De showroom van Gouda Holland – met haar hoogwaardige producten – is een prima locatie voor een fotosessie. In korte tijd is er een prachtige serie ontstaan met deze uiterst ambiteuze sporters. De beelden zijn breed prominent ingezet.

Gouda Holland produceert kabelkanalen binnen zowel de industrie als de utiliteitsbouw. Ruime en jarenlange ervaring en het adequaat inspelen op steeds veranderende eisen van de industrie hebben geresulteerd in een breed assortiment snel leverbare industriële kabelkanaalsystemen met elk zijn eigen specifieke toepassingsgebied. De kabelkanalen van Gouda Holland worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën, namelijk de chemische industrie, de offshore, energie- en warmtekrachtcentrales, telecommunicatie en zuivel- en voedingsmiddelensector. Doordat Gouda Holland zelf de kabelkanalen produceert, is het voor hun mogelijk om in te spelen op specifieke wensen van de klanten.

De steeds hoger wordende eisen die de chemische en petrochemische industrieën en de offshore stellen aan de chemische resistentie van kabelkanalen, maken de roestvaststalen, thermisch verzinkte en aluminium kabelkanaalsystemen van Gouda Holland uitermate geschikt voor toepassing in deze industrie. Met name de systemen Crafty, Crafty MF en Lock worden vanwege de grote overspanningcapaciteit veelvuldig toegepast. Daarnaast vinden de systemen Resist, Tray en scheepsladder regelmatig hun weg naar (petro) chemische plaats.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu Menu