portret fotografie informatie

Welkom in onze moderne professionele studio in Oudewater waar wij graag uw portret fotografie verzorgen. Door de centrale ligging in Nederland zijn wij gemakkelijk bereikbaar. Slechts 4 kilometer van de A12 tussen Utrecht en Gouda, er is voldoende gelegenheid om – gratis – voor de deur te parkeren.

Met de beschikking over een ruime studio kunnen we u vele mogelijkheden bieden om tot bijzondere eindresultaten te komen. Expressie, licht en interactie zijn van groot belang en bepalend voor mooi beeld. Met onze expertise en enthousiasme is het geen enkel probleem om deze elementen toe te passen in enkele portretten of voor grotere groepen.

Wij zijn ons er van bewust dat u waarschijnlijk niet vaak opnamen laat maken. Het is daarom belangrijk dat alles in een relaxte sfeer plaats vind. De ontvangst begint dan ook met een nadere kennismaking en voorbereiding. Onder het genot van een drankje worden de wensen en details besproken voor het optimale eindresultaat. Als specialist adviseren we u hierbij graag, zodat het eindresultaat perfect in het interieur past en als geheel een persoonlijk kunstwerk zal zijn met emotionele waarde.

Afgestemd op uw gewenste opnamen reserveren we de studio over het algemeen een uur voor de fotosessie. Dit is afhankelijk van het aantal personen en/of opnamen die er gemaakt worden. Aansluitend plannen we een nieuwe afspraak om na enkele dagen de resultaten in een voorselectie te bekijken. Er is dan al 1 van de opnamen bewerkt – in verschillende varianten – om een goede indruk te krijgen van de verdere mogelijkheden. Graag voorzien wij u hierbij van passende adviezen in zowel de selectie als de uiteindelijke afwerking.

Er is een ruim aanbod van moderne, vernieuwende materialen en printtechnieken. Het ruime assortiment en de eigen inlijstservice zorgen voor de perfecte afwerking. Klaar om cadeau te geven of om direct zelf op te hangen.

Wij nemen graag de tijd voor u om tot een prettige ervaring en een waardevolle herinnering te komen. Onze persoonlijke begeleiding hierbij, daar mag u op rekenen! Voor een afspraak kunt u ons telefonisch en per e-mail te bereiken.
Graag tot ziens in onze studio.

Menu Menu