zakelijke fotografie informatie

Wij zijn een no-nonsense professionele studio voor fotografie en beeldpresentatie. Voor bedrijven, overheden, reclamebureaus, uitgeverijen, grafimedia en zelfstandig ondernemers verzorgen wij o.a. reclame, publiciteits en productfotografie, zowel op locatie alsmede in onze ruime moderne studio. Voor bedrijfsreportage van bv. bedrijfsprocessen, presentaties, openingen en jubilea, zijn wij u graag van dienst. Ook voor representatieve zakelijke portretten welke hun toepassing vinden bij publicaties, website of portfolio.

PROFESSIONALITEIT
De studio is gevestigd in Oudewater aan de A12 tussen Utrecht en Gouda. Door de centrale ligging in Nederland zijn wij gemakkelijk bereikbaar.Ons team van drie vaste creatieve en gepassioneerde professionals staat garant voor continuïteit. Daarbij stellen wij ons uitgebreide netwerk van collega-specialisten zoals; vormgevers, visagisten, stylisten en grafische bedrijven beschikbaar. Wij nemen verantwoordelijkheid voor uw opdracht, of het nu gaat om een zakelijk locatie portret of om een uitgebreide presentatie of brochure. Graag vervullen wij een proactieve rol door mee te denken en te adviseren voor een inventieve en creatieve uitvoering van uw beeldcommunicatie.

FLEXIBILITEIT
Opdrachten kunnen plaatsvinden op locatie zowel in Nederland als daarbuiten en/of in onze ruime moderne fotostudio. Flexibiliteit en klantgerichtheid gaan hand in hand met creativiteit, ruime ervaring en hart voor het vak. Onze ingredi├źnten voor indrukwekkende en inventieve eindresultaten. Enthousiasme en een kundige aanpak staan aan de basis van een prettige langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

SPECIALISME
Ons specialisme is inzetbaar voor oa: bedrijspresentatie, jaarverslagen, publicaties, personeelsmagazines, productieproces, interieur-opnamen, architectuur, productopnamen, online presentatie, event, congres, seminars en nog vele andere bedrijfsmatige doeleinden.

Menu Menu