MAN Nederland Dealer, 35 MAN trucks met Krone opleggers voor Vortex Logistics Venray

MAN Nederland Dealer Zuid-Oost is onze opdrachtgever voor de bedrijfsfotografie van deze 35 nieuwe MAN trucks. Op de locatie van MAN Nijmegen zijn alle voertuigen naar klanten specificatie opgebouwd en rijklaar gemaakt. Jaspers in Wijchen zorgde voor de uitvoering van de nieuwe frisse huisstijl op de trekkers en trailers. Het beeldmateriaal is breed ingezet o.a. voor persberichten van MAN truck & bus en grootformaat expomaterialen.

Eén van de berichten op ©TTM.nl – magazine voor eigen en beroepsvervoer –

door: Arjan Velthoven

Met de aankoop van 35 nieuwe MAN trucks en 40 nieuwe Krone opleggers heeft Vortex Logistics uit Venray na eerdere aankopen eind vorig jaar inmiddels de gehele vloot vervangen.

Het bedrijf uit Venray maakt sinds de overname in juni 2011 door De Klok Logistics uit Nijmegen een sterke groei door. In de eerste weken van dit jaar zijn 35 nieuwe MAN-trekkers en 40 nieuwe (25 Mega- en 15 gewone) Krone-trailers in gebruik genomen. Alle nieuwe eenheden zijn voorzien van een eigen GPRS-systeem, dat gekoppeld is aan het transportmanagementsysteem zodat de informatievoorziening richting klanten optimaal is.

Eind vorig jaar werden al 37 nieuwe Iveco Trucks, 30 nieuwe Krone- en 20 nieuwe Schmitz-Trailers in gebruik genomen. Door de gedane investeringen is de gehele vloot in de afgelopen 6 maanden vervangen en is deze nu volledig op Euro-5 dan wel EEV-niveau.

Vortex Logistics is binnen de transport- en logistiekmarkt actief op de internationale groupage markt voor Duitsland en Frankrijk. Bovendien beschikt het in omgeving Venray over ruim 25.000 m2 warehousing- en logistieke ruimte. Binnen nu en 2 jaar wil Vortex Logistics uitgroeien tot een bedrijf met 200 trucks en 45.000 m2 logistieke ruimte in de regio Venray. Dit resultaat zal tot stand komen door autonome groei en door overnames.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu Menu