Snel Oudewater viert 50-,45 en 25 jarig bestaan

Aan ons de eer om een mooi beeldverslag te maken van een prachtig feest verzorgd door Snel Oudewater. In een uitgebreide sfeerimpressie met veel persoonlijk momenten is het geheel vastgelegd. Het eindresultaat is uitgewerkt in een opgemaakt lay-flat Masteralbum. Onderstaand een kleine – algemene – indruk van de feestelijkheden.

Tijdens het feest draaide ook op verschillende groot formaat monitoren een door ons verzorgde dynamische random slide-show. Samengesteld met reproductie’s van hoogtepunten uit het familiearchief aangevuld met een uitgebreide serie nieuwe opnamen van de huidige bedrijfsactiviteiten. Bij het zien van deze show haalden veel bezoekers mooie herinneringen op en maakte kennis met de huidige activiteiten van de trotse familie bedrijven.

Ruim 650 gasten hebben genoten van een groots jubileumfeest bij Snel Oudewater. Er waren ook voldoende redenen om dit jubileumfeest gepast te vieren.

De houthandel bestond 50 jaar, de rubberhandel 45 jaar en de bouwmarkt – beter bekend als Multimate – bestaat alweer 25 jaar. Deze avond stond verder in het teken van het afscheid van de grondleggers van de bedrijven Simon Snel en echtgenote Riet. Inmiddels al verschillende jaren runnen zoon Sander de hout- en rubberhandel en zoon Leon de Multimate bouwmarkt, hierbij dagelijks beide terzijde gestaan door hun partners. Gezamenlijk staan ze voor de continuïteit van deze prachtige bedrijven.

De bedrijfsruimten van de houthandel waren omgetoverd tot prachtige feestruimten. Hierbij is niets aan het toeval overgelaten en alles tot in de details verzorgd. Ondersteund met zang en muziek van feestband Boston Tea Party is het heel lang gezellig geweest.

De catering is verzorgd door Food-4-You uit Montfoort, waarbij van de Maarel sfeermakers uit Rijswijk zorgde voor een bijzonder sfeerconcept. Het kleurrijke lichtdecor en techniek zijn uitgevoerd door Klaproos Culturele ondersteuning uit Oudewater.

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu Menu